Husköp och renoveringar

Det kan inte bara vara jag som tycker att det är i stort sett omöjligt att hitta ett hus i rätt prisklass i Hisings Backa som är helt så som jag vill ha det. Det är klart att desto mindre pengar man har desto svårare blir det att hitta ett hus som inte är ett helt renoveringsobjekt. För samtidigt som man kan tänka sig att göra vissa renoveringar så kanske man inte vill göra de stora, av kök och badrum, eftersom priset för bostaden då ändå stiger avsevärt.

Därför är det bästa om man kan hitta en villa i Hisings Backa man trivs med och där det inte är mer än kosmetiska renoveringar som behöver göras. Det är ofta ett ganska omfattande arbete med bygg och sådant och det kan vara skönt att slippa alldeles för mycket sådant. Sen är det klart att det kan vara väldigt fint i hemmet men att man ändå känner att man vill bygga om för att det inte är helt i enlighet med ens egna stil eller de idéer man har för sitt hem.

Jag tror att det är lättare om man är väldigt händig eller om man har andra i sin närhet och vänskapskrets som kan hjälpa en att bygga för att priset då går ner, eftersom det enda man behöver betala är materialet och inte själva arbetskraften. Jag har emellertid inte den lyxen utan skulle istället bli tvungen att anlita en byggfirma i Hisings Backa som skulle få hjälp mig med bygget och det skulle antagligen bli Kakelhem Byggservice AB.