Hantverkare som är snabba med kylservice

Det är otroligt jobbigt när kylskåpet eller frysen börjar att krångla. Inte så mycket för själva systemet men även för allting man har där inne. För att alla mat och liknande som man har i infrysta i frysen blir dåliga när de tinar och detsamma med livsmedlen man har i kylskåpet. Och det blir väldigt komplicerat och onödigt. Att behöva slänga allting. Men har man tur och lyckas få dit hantverkare som kan fixa det snabbt med kylservice så kan det hända att det klarar sig. Den enda firman jag har märkt av som har varit snabba med att komma och hjälpa till när jag har ringt efter dem har varit de på Klimat och Värmeservice Öst AB.

Jag har fått problem med kylskåpet en gång och då ringde jag till Klimat och Värmeservice Öst AB. Valde dem för att det fanns andra firmor också men att de hade jag hört var så långsamma med att komma. Så tänkt att jag skulle väldigt någon annan, så när jag ringde till Klimat och Värmeservice Öst AB hade jag inga som helst förväntningar på att de skulle komma förbi snabbt. Trodde det skulle vara som andra sagt, att kylservicen tog flera dagar att få. Men jag fick hjälp inom sex timmar från det att jag hade ringt dem, vilket är otroligt snabbt. Kanske hade jag tur med att de redan var i området för kylservice hos någon annan och att det var därför det gick så snabbt för dem att komma förbi. Aja, oavsett anledning så är jag glad för det eftersom det gjorde att alla mina matvaror klarade sig och att jag inte behövde slänga någonting alls.