Bygg för att få mer öppen planlösning

Har börjat uppskatta öppen planlösning mer och mer, det blir ljusare och känns dessutom betydligt ljusare. Så med nästa projekt är tanken att jag ska se till att få en mer öppen planlösning på nedervåningen här hemma, speciellt mellan köket och matsalen. Tänker att jag ska låta de växa in i varandra så att det blir mer socialt också. Tänker på när jag har gäster över, att de kan sitta i matsalen och att jag kan stå och laga maten och att det fortfarande blir socialt, och så sätt är det betydligt bättre.

Företaget som ska få hjälp oss med vårt byggande är Design Lösning & Bygg i Skåne AB i Vellinge. Och det är för att vi, eller jag, har hört gott om dem. Mannen min var inne och läste på om dem också, kollade recensioner och sånt och tyckte att också att de verkade pålitliga och bra. Så nu gäller det bara att planera bygget lite noggranna först och sen efter det se till att anlita Design Lösning & Bygg i Skåne AB för hjälp med bygg hos oss i Vellinge.

Tänker att det kan vara bra att prata lite med dem innan också, för kan ju hända att de har några jättebra idéer för det hela eller för hur man kan göra det utan att det krånglar. Så tänker att jag istället för att oroa mig över det kan göra så. Ta det säkra före det osäkra liksom.